Радовиш

Температура: 16°
Влажност: 53%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

17.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
облачно

утре

18.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  14°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  13°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-5°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
локални врнежи