Радовиш

Температура: 22°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 31764.34 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

24.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  24°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  21°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  19°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
11°  |  20°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  16°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  19°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  21°
умерено облачно