Радовиш

Температура: 12°
Влажност: 53%
Атм. притисок: 31628.88 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

21.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

22.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  21°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  19°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
претежно облачно