Радовиш

Температура: 18°
Влажност: 42%
Атм. притисок: 31832.07 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

23.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  21°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

26.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
локални врнежи

среда

27.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  20°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  20°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  23°
умерено облачно