Радовиш

Температура: 17°
Влажност: 63%
Атм. притисок: 31527.29 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

28.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  27°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
12°  |  31°
сончево

недела

30.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
16°  |  32°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  33°
сончево

вторник

01.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  32°
сончево

среда

02.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  32°
сончево

четврток

03.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
17°  |  33°
сончево

петок

04.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
17°  |  32°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
17°  |  32°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
17°  |  35°
претежно сончево