Радовиш

Температура: 27°
Влажност: 54%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

26.06
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  35°
локални врнежи

утре

27.06
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
16°  |  32°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
16°  |  31°
сончево

четврток

29.06
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
16°  |  33°
сончево

петок

30.06
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
17°  |  36°
сончево

сабота

01.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
20°  |  35°
сончево

недела

02.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
20°  |  32°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
17°  |  27°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
14°  |  26°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
14°  |  31°
претежно сончево