Радовиш

Температура:
Влажност: 96%
Атм. притисок: 31222.52 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

19.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  10°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
повремени врнежи