Радовиш

Температура: 19°
Влажност: 73%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 21.08.2017 06:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

21.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  23°
повремени врнежи

утре

22.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
12°  |  24°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  26°
сончево

четврток

24.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
11°  |  28°
сончево

петок

25.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
12°  |  28°
сончево

сабота

26.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
13°  |  30°
сончево

недела

27.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
13°  |  32°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  31°
сончево

вторник

29.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  31°
сончево

среда

30.08
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
15°  |  32°
сончево