Радовиш

Температура: -1°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 31459.56 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

22.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 

утре

23.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  13°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  20°
умерено облачно