Ресен

Температура: 24°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 30037.28 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

20.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
10°  |  30°
претежно сончево

утре

21.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
11°  |  23°
локални врнежи

вторник

22.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  23°
сончево

четврток

24.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  26°
сончево

петок

25.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
10°  |  26°
сончево

сабота

26.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
12°  |  28°
сончево

недела

27.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
13°  |  28°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
12°  |  29°
сончево

вторник

29.08
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
12°  |  29°
сончево