Ресен

Температура: 12°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 29901.82 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

05.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

06.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

07.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
облачно

понеделник

08.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

09.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
претежно облачно

среда

10.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
локални врнежи

четврток

11.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

12.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

13.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

14.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно