Ресен

Температура: -1°
Влажност: 95%
Атм. притисок: 29360.00 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

24.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 

утре

25.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 

понеделник

26.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  10°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
претежно облачно

недела

01.04
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  18°
умерено облачно