Ресен

Температура:
Влажност: 96%
Атм. притисок: 29495.46 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

17.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

утре

18.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

19.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  |  -1°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  |  -2°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-8°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  | 
умерено облачно