Ресен

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 29867.96 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 18.12.2017 11:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

18.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-10°  |  -3°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-13°  |  -3°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-13°  | 
претежно сончево

сабота

23.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-10°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-8°  |  -2°
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-10°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

27.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
умерено облачно