Ресен

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 30105.01 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

24.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  |  13°
умерено облачно

утре

25.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

петок

01.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

недела

03.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  |