Ресен

Температура: -4°
Влажност: 83%
Атм. притисок: 29529.32 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

26.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  |  -2°
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-12°  |  -1°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-12°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  10°
повремени врнежи

среда

07.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
повремени врнежи