Ресен

Температура: 20°
Влажност: 53%
Атм. притисок: 30037.28 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

26.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  11°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  14°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно