Ресен

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 29935.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 16.01.2018 12:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

16.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

утре

17.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  | 
снег

петок

19.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 

понеделник

22.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-11°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-9°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-8°  | 
умерено облачно