Ресен

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 29834.10 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

16.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

утре

17.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  | 
снег

петок

19.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-11°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
умерено облачно