Ресен

Температура: -2°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 30138.87 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

24.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  | 
претежно сончево

утре

25.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно