Ресен

Температура:
Влажност: 81%
Атм. притисок: 29766.37 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

21.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  11°

утре

22.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
снег

недела

25.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 

понеделник

26.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
облачно

вторник

27.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
умерено облачно