Ресен

Температура: 11°
Влажност: 42%
Атм. притисок: 29529.32 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

18.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  14°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

вторник

20.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 
снег

сабота

24.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
облачно

вторник

27.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
локални врнежи