Ресен

Температура: 12°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 29901.82 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

21.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

22.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

23.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
облачно

понеделник

24.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

25.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
претежно облачно

среда

26.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
локални врнежи

четврток

27.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

28.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

29.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

01.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно