Ресен

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 29800.23 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 20.02.2018 02:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

20.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

утре

21.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

четврток

22.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 

недела

25.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
претежно облачно