Ресен

Температура: 21°
Влажност: 38%
Атм. притисок: 30105.01 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

24.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  22°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
повремени врнежи

среда

27.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи и грмежи

сабота

30.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
повремени врнежи

недела

01.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  19°
умерено облачно