Ресен

Температура: 19°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 30172.73 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 23.09.2017 13:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

23.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
повремени врнежи

среда

27.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  14°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
претежно облачно