Ресен

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 30003.42 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

21.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  18°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  18°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  18°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  14°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
претежно облачно