Ресен

Температура: 12°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 29901.82 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

25.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

26.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

27.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
облачно

понеделник

28.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

29.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
претежно облачно

среда

30.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
локални врнежи

четврток

31.01
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

01.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

02.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

03.02
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно