Ресен

Температура: 27°
Влажност: 47%
Атм. притисок: 30003.42 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

26.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
12°  |  31°
умерено облачно

утре

27.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
12°  |  30°
сончево

среда

28.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
12°  |  28°
сончево

четврток

29.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
14°  |  30°
сончево

петок

30.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
14°  |  30°
сончево

сабота

01.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
16°  |  31°
сончево

недела

02.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
15°  |  26°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
11°  |  22°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
10°  |  22°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  26°
претежно сончево