Ресен

Температура:
Влажност: 100%
Атм. притисок: 30037.28 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

22.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  19°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  14°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  11°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
умерено облачно