Ресен

Температура: 17°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 30105.01 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

29.05
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  22°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  23°
сончево

петок

02.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
10°  |  22°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
10°  |  21°
врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
11°  |  20°
умерено облачно

понеделник

05.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
11°  |  21°
локални врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
11°  |  22°
локални врнежи и грмежи