Ресен

Температура:
Влажност: 65%
Атм. притисок: 29834.10 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

18.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-8°  |  -1°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-10°  |  -2°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-9°  | 
претежно сончево

сабота

23.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-7°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-8°  |  -2°
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

27.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-2°  | 
умерено облачно