Ресен

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 30071.14 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

25.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  |  10°
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 

вторник

28.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-6°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 | 
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

04.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
-1°  | 
локални врнежи