Ресен

Температура: 12°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 29901.82 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Ресен е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресен

денес

08.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

09.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

10.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
облачно

понеделник

11.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

12.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
претежно облачно

среда

13.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
локални врнежи

четврток

14.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

15.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

16.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

17.12
Времето во Ресен - Временска прогноза за Ресентемпература:
 |  17°
умерено облачно