Скопје

Температура: 23°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 32780.26 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

20.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
16°  |  33°
умерено облачно

утре

21.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
18°  |  24°
локални врнежи

вторник

22.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
15°  |  26°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
10°  |  28°
сончево

четврток

24.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
10°  |  30°
сончево

петок

25.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
13°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
15°  |  33°
сончево

недела

27.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
16°  |  34°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
17°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
17°  |  33°
сончево