Скопје

Температура:
Влажност: 83%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

16.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
претежно сончево

петок

19.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
умерено облачно