Скопје

Температура:
Влажност: 97%
Атм. притисок: 32780.26 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 20.02.2018 02:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

20.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

21.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
локални врнежи

понеделник

26.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-3°  | 
претежно облачно

вторник

27.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-5°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-5°  | 
претежно облачно