Скопје

Температура: 16°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 32340.02 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

18.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
11°  |  19°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  13°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  11°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  10°
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  12°
локални врнежи