Скопје

Температура: 10°
Влажност: 69%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

21.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  13°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  11°
облачно

вторник

27.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  13°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  15°
умерено облачно