Скопје

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 32407.75 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

17.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-3°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
-3°  | 
умерено облачно