Скопје

Температура: 20°
Влажност: 37%
Атм. притисок: 32949.57 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

24.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  23°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
11°  |  19°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  21°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  22°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
10°  |  20°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  21°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  20°
умерено облачно