Скопје

Температура: 14°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 32881.85 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

21.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  20°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  22°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
10°  |  18°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  23°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
10°  |  24°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
10°  |  23°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
 |  18°
претежно облачно