Скопје

Температура: 26°
Влажност: 47%
Атм. притисок: 32746.39 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Скопје е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопје

денес

26.06
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
16°  |  30°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
19°  |  33°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
21°  |  35°
претежно сончево

четврток

29.06
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
19°  |  37°
сончево

петок

30.06
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
20°  |  37°
сончево

сабота

01.07
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
19°  |  38°
сончево

недела

02.07
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
20°  |  30°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
16°  |  27°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
15°  |  26°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Скопје - Временска прогноза за Скопјетемпература:
14°  |  27°
претежно сончево