Штип

Температура: 16°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

14.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

утре

15.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  27°
умерено облачно

недела

16.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
13°  |  22°
облачно

понеделник

17.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

18.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

19.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

четврток

20.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

петок

21.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

22.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

23.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  23°
претежно сончево