Штип

Температура: 16°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

13.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

утре

14.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  27°
умерено облачно

недела

15.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
13°  |  22°
облачно

понеделник

16.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

17.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

18.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

четврток

19.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

петок

20.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

21.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

22.10
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  23°
претежно сончево