Штип

Температура: 16°
Влажност: 62%
Атм. притисок: 32306.16 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

18.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  20°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  15°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
снег

петок

23.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  16°
повремени врнежи