Штип

Температура: -3°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 32543.21 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

26.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-2°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-8°  |  -1°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-11°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  16°
претежно облачно