Штип

Температура: 18°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 32272.30 hPa
Ветар: 51.50 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

17.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  19°
облачно

утре

18.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  17°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  16°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-1°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  18°
локални врнежи