Штип

Температура:
Влажност: 70%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

21.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  14°
локални врнежи

утре

22.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  14°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  18°
умерено облачно