Штип

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 32949.57 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

23.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
сончево

утре

24.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  11°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  10°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

29.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
претежно облачно

сабота

02.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  12°
претежно облачно